До Вінницького індустріального парку будують бетонну дорогу

05.09.2019

У Вінниці на вулиці Проектній будують нову бетонну дорогу до Вінницького індустріального парку. Цього року будуть виконані всі необхідні підготовчі роботи, а безпосередньо будівництво – вже в наступному році. Про це повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов на фейсбук-сторінці.

Повідомляється, що це буде перша бетонна дорога у Вінниці. Загалом заплановано будівництво понад кілометру нового шляху.

“Передбачено влаштувати сучасне дорожнє покриття, тротуари та велодоріжки, а також освітлення. Це буде перша бетонна дорога у Вінниці – загалом понад кілометр нового шляху. Цього року будуть виконані всі необхідні підготовчі роботи, а безпосередньо будівництво – вже в наступному році”, – йдеться у повідомленні міського голови.

Також повідомляється, що у рамках роботи щодо забезпечення необхідною інженерно-транспортною інфраструктурою нашого індустріального парку вже збудували мережі водовідведення, зараз влаштовують систему водопостачання.

“Місто надає повну підтримку та сприяння інвесторам. Під їхні потреби у місті виокремлено окрему територію, де планують забезпечено усю необхідну інженерно-транспортною інфраструктуру. До речі, вже збудовано мережі водовідведення, нині влаштовують систему водопостачання”, – написав на своїй фейсбук-сторінці директор департаменту економіки і інвестицій міської ради Віталій Погосян.

Нагадаємо, з вересня 2018 року на території індустріального парку «Вінницький кластер холодильного машинобудування» успішно працює завод «Green Cool» компанії «UBC Group». Поруч з ним, планується розміщення заводу світового бренду компанії «HEAD», з яким підписано Меморандум про порозуміння.