Міжнародний інвестиційний форум відбудеться 13 вересня у Вінниці

03.09.2019

Всьоме у Вінниці відбудеться міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України». Захід пройде у п’ятницю, 13 вересня, та триватиме з 10 до 16 години. На ньому обговорять перспективи розвитку ІТ-індустрії, альтернативну енергетику та можливості залучення іноземних інвестицій в регіони, йдеться у повідомленні на сайті Вінницької ОДА

Інвестиційний форум організовують з метою активізації економічної співпраці, а також презентації інвестиційного, економічного, агропромислового та енергетичного потенціалу області. Також, такий захід допоможе встановити нові партнерські контакти та налагодити взаємовигідне співробітництво.

Розпочнеться Форум у готелі «Франція» о 10 годині. Там відбудеться пленарне засідання за участі керівництва регіону, представників дипломатичного корпусу, іноземних делегацій, бізнесу, органів влади та місцевого самоврядування, а також економічних експертів, науковців та громадських організацій.

Після вітальних слів, відбудуться виступи почесних гостей, серед яких:

Данило Білак – голова Наглядової Ради державної установи «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» (UkraineInvest);
Владислав Скальський – заступник Вінницького міського голови;
Сергій Шакалов – директор ТОВ «Подільський енергоконсалтинг»;
Дмитро Софина – голова Вінницької ІТ Асоціації та засновник Winstars Technology.
Гості зможуть відвідати три платформи ділового спілкування. З ознайомчим візитом та з метою обговорення перспектив розвитку альтернативної енергетики учасники форуму відвідають завод KNESS PV. Обговорення перспектив розвитку ІТ-індустрії відбудеться на базі компанії LetyShops. Можливості залучення іноземних інвестицій гості форуму обговорять на заводі ТОВ «Барлінек Інвест».

Для участі у VІІ Міжнародному інвестиційному форумі «Вінниччина – бізнес в центрі України» необхідно заповнити реєстраційну форму.