Представники USAID Ukraine відвідали Вінницю

24.05.2019

21 травня до Вінниці завітали експерти програми USAID Ukraine – USAID Україна «Конкурентоспроможна економіка України»​.

Співпраця з міжнародними проектами відкриває нові можливості для розвитку бізнесу. А це впливає на реалізацію міських ідей та конкурентоспроможність міста і регіону в цілому.

Під час візиту делегація програми USAID Ukraine – USAID Україна ознайомилась з Вінницею, оглянула визначні об’єкти міста та зустрілася з представниками комунальних підприємств та місцевого бізнесу. Зокрема, гості міста відвідали індустріальні парки, майбутній інноваційно-технологічний парк, який базуватиметься на території заводу «Кристал», HUB Місто змістів​, IHUB Vinnytsia​, ситуаційний центр, головний офіс комапнії «KNESS».

Проект USAID Ukraine – USAID Україна «Конкурентоспроможна економіка України» направлений на підтримку малих та середніх підприємств в Україні, зокрема на подолання викликів для МСП, що працюють в нових галузях та тих, що розвиваються. Команда Програми розробляє практичні інструменти для підтримки органів місцевого самоврядування у підвищенні економічної конкурентоспроможності територій, ефективності приватно-публічного діалогу; готує рекомендації стосовно кращих практик здійснення регуляторної політики на місцевому рівні, спрощення процедур отримання дозволів, застосування принципів прозорості, використання відкритих даних та інших ініціатив у цій сфері.