Вінниця підтвердила рейтинг високої інвестиційної привабливості

18.07.2019

Рейтингове агентство IBI-Rating провело дослідження привабливості міст України для інвестицій. В результаті Вінниця опинилася на рівні «invA+». Це означає високий показник інвестиційної привабливості. Вже другий рік поспіль Вінниця утримує цю позицію.

Про це повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов на своїй сторінці у Facebook.

«Гарні новини – Вінниця підтвердила рейтинг інвестиційної привабливості на рівні «invA+». Це дані рейтингового агентства IBI-Rating. Вже два роки поспіль наше місто утримує цю позицію, яка характеризується високим рівнем інвестиційної привабливості. Це – орієнтир для інвесторів та потенційних ділових партнерів, коли йде мова про наміри співпрацювати з нашим містом.»

Вінниця відкрита для інвестицій та діалогу з бізнесом. Тут триває робота з розвитку індустріальних парків. Сьогодні на території індустріального парку «Вінницький кластер холодильного машинобудування» вже функціонує завод з виробництва холодильного обладнання «Green Cool». Також цього року розпочинається будівництво заводу компанії HEAD, який вироблятиме спорядження для зимових видів спорту. Крім того, незабаром на території Вінницького індустріального парку з’явиться завод з виробництва лецитину.