У Вінниці відбувся VI Міжнародний інвестиційний форум “Вінниччина – бізнес в центрі України”

31-08-2018

У Вінниці в п’ятницю відбувся VI Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України». Участь у заході взяли понад 150 іноземних делегацій.

Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України» проводиться вже вшосте, і його основною метою є активізація економічної співпраці підприємств регіону та потенційних інвесторів. Він покликаний презентувати інвестиційний, економічний, агропромисловий та туристичний потенціал міста Вінниці та Вінницької області, а відтак, сприяти встановленню нових партнерських контактів та налагодженню взаємовигідного співробітництва.

Щорічно участь у заході беруть вітчизняні урядовці, представники дипломатичного корпусу іноземних держав, інвестиційні компанії, міжнародні експерти, представники бізнес-місій з регіонів-партнерів та ділових кіл, загалом, близько 450 делегатів.

Програмою форуму VI Міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина – бізнес в центрі України» передбачені пленарне засідання, платформи ділового спілкування та три панельні дискусії. А саме, «Посилення регіональної конкурентоспроможності: інвестиції, інновації, технології», «Інвестиції в інфраструктуру – шлях до економічного розвитку територій» і «Енергоефективість та енергоощадність – шлях до енергетичної децентралізації».