ВінІндастрі: Кабінет Міністрів України включив четвертий індустріальний парк у Вінниці до Реєстру індустріальних (промислових) парків.

      27 жовтня 2023  Кабінет Міністрів України включив  індустріальний парк  “ВінІндастрі” до Реєстру індустріальних (промислових) парків.
      “ВінІндастрі”, ініціатором створення якого виступила Вінницька міська рада, стане вже четвертим індустріальним парком у Вінниці. На його території площею в 13,086 га працюватимуть підприємства переробної промисловості. Пріоритетами для міста є залучення до парку компаній з новітніми технологіями переробки, підприємств, що працюють у сферах переробки відходів, інформації і електронних комунікацій, науково-технічної діяльності.
       Керуючою компанією парку за результатами відкритого конкурсу став МКП «Вінницький фонд муніципальних інвестицій». Серед резидентів індустріального парку три потужні підприємства, які працюють у галузях машинобудування та реалізації медпрепаратів. Йдеться про ТОВ «Смарт Лайн», ТОВ «Візарді», ТОВ «БаДМ». Також тут планується реалізація інвестиційного проєкту компанією «Файервуд».
      Передбачено, що на базі “ВінІндастрі” працюватимуть близько 800 вінничан.
      Загалом, “ВінІндастрі” став 70-м парком, включеним до Реєстру індустріальних (промислових) парків України.