Вінницькі індустріальні парки презентували на форумі Industrial 2.0 у Unit.city

23.09.2019

17 вересня 2019 року на профільному форумі з розвитку індустріальних парків та інфраструктурного будівництва Industrial 2.0 /second edition, який проходив у Києві, директор Департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Віталій Погосян презентував Індустріальні парки Вінниці.

Учасники форуму обговорювали тенденції ринку та особливості розвитку індустріальних парків в Україні. Нині в Україні офіційно зареєстрованих близько 40 індустріальних парків. В свою чергу, саме Вінниця демонструє реальні результати роботи щодо залучення інвесторів до індустріальних парків.

На території Індустріального парку “Вінницький кластер холодильного машинобудування” більше року успішно працює завод “Грін Кул”, компанії UBC Group. На території “Вінницького індустріально парку” невдовзі розпочнеться будівництво заводу з виробництва лецитину. Тут виготовлятимуть добавку, що використовується у харчовій промисловості та медицині.

Поруч з Вінницьким індустріальним парком, напередодні Дня міста, заклали символічну капсулу майбутнього заводу HEAD International Holding GmbH. Він стане найбільшим у світі заводом з виробництва спорядження для зимових видів спорту. Завод збудують в східній частині міста, на Немирівському шосе, 21.

Нагадаємо, у Вінниці діє актуалізована “Програма сприяння залучення інвестицій у Вінницьку міську ОТГ на 2018-2020 роки”. Саме цей програмний документ є основою інвестиційної діяльності міста.