Починаємо співпрацю з успішною та відомою у світі компанією Bosch

Продовжуємо налагоджувати партнерства заради подальшого інноваційного розвитку Вінниці! До числа наших стратегічних партнерів доєднався лідер у сфері технологій – компанія Bosch Ukraine.

27 жовтня у Вінниці підписали Меморандум про співробітництво між ТОВ «Роберт БОШ ЛТД» та Вінницькою міською радою. Очікується, що сторони посилять один одного у створенні привабливого освітнього середовища, яке допоможе молоді реалізувати свій науковий потенціал, створити успішний бізнес та реалізовувати його в Україні.

Крім того, за ініціативи Bosch Ukraine, команда Вінницької міської ради та Вінницький муніципальний центр інновацій започаткували новий важливий проєкт – Vinnytsia Innovation Day. Він дозволить на регулярній основі проводити демонстрації різноманітних інноваційних розробок для жителів нашої громади, представників бізнесу та науки, а відповідно налагоджувати співпрацю між ними.

В рамках першого такого заходу, на Майдані Незалежності працював демонстраційний майданчик, де усі охочі могли протестувати різноманітну електротехніку, ознайомитися з інноваційними системами безпеки, а дітям представляли розвиваючі іграшки «Bosch Mini».

Важливо відзначити, що команда міста системно працює над інноваційним розвитком, адже мешканці та експерти визначили цей напрямок одним з пріоритетних та включили його до Стратегії розвитку Вінницької міської територіальної громади до 2030 року. Зокрема, стратегічний пріоритет №1 – цифровізація муніципального простору та пріоритет №4 – Зелена економіка та смарт-спеціалізація.